ecsetfilces kalligráfia online workshop jelentkezés
Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Szeretnél megtanulni kecses betűket írni? Megismernéd, hogyan bánj az ecsetfilcekkel? Akkor jelentkezz erre az ecsetfilces kalligráfia online workshopra: 7 videó, amelyekből megismerheted az alapokat.

Ki tartja a workshopot?

Bubán Brigi, kalligráfus, aki a Brisign név alatt alkot egyre több helyen látható kalligrafikus feliratokat. Nézegesd munkáit az Instagramján, és láthatod, hogy érti a dolgát. 2019. júniusa óta Brigi az ecsetfilceiről világhírű Tombow magyarországi márkanagykövete is. Már rengeteg teltházas workshopon van túl, több száz résztvevőnek segített elsajátítani az ecsetfilces kalligráfia alapjait.

Miről lesz szó a workshopon?

1. Hogyan tartsd és használd az ecsetfilcet? A legtöbben már ott problémába ütközünk, hogy hogyan is fogjuk meg a tollat, és ha az alapok nem stimmelnek, akkor az eredmény sem lesz ideális. Brigi megmutatja neked, hogyan tartsd a tollat és hogyan húzz vele olyan vonalakat, amilyeneket szeretnél.

2. Hogyan készíts kalligrafikus ABC-t? Az alapok tisztázása után jöjjönek az építőkockák, a betűk. Brigi végigveszi veled az összes betűt, melyiknél mire figyelj, hogy igazán szép, formás betűid legyenek.

3. Hogyan készíts el egy teljes alkotást? Ha minden kész, már “csak” az következik, hogy kamatoztasd a frissen megszerzett tudásod, és a betűidet szavakká, felirattá alakítsd. Megtudhatod, hogyan kösd össze a betűket, és hogyan díszítheted a kész felirataidat.

Lecke