kurzus01-wide
Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Bevezető:

Érdekel az akvarellfestés, szeretnél megismerkedni ezzel a csodás, könnyed technikával, és bámulatos akvarellképeket festeni? Végezd el online workshopunkat, ahol egy konkrét képen keresztül vezetünk be az akvarellfestés világába!

Leckék listája:

 1. Bevezető (Ingyenesen megtekinthető)
 2. Anyagok és eszközök
 3. Kezdő lépések
 4. Színkeverés
 5. Effektek
 6. Levélkatalógus
 7. Koszorú
 8. Zárszó

Ki tartja az online workshopot?

Sebők Orsi, aki Imelda Green’s néven több éve illusztrál, és már számos élő akvarell workshopot is tartott. A technikát autodidakta módon tanulta, amiről blogot vezet, kedvenc témái a növények és az állatok. A munkáiról instagramon vagy a honlapján tájékozódhatsz.

Miről lesz szó a workshopon?

 • Milyen anyagokat érdemes használni? Akvarell esetén már az elején nagyon félrecsúszhat a munka, ha nem a megfelelő anyagokat használod. Beszélünk festékekről, papírokról, ecsetekről.
 • Hogyan keverd a színeket? Bár egyszerűnek tűnik, a színek világa egészen komplex. Ebben a részben megtudhatod, hogyan érdemes keverni a színeket úgy, hogy természetes hatású legyen az eredmény!
 • Milyen effektek vannak az akvarellben? Kipróbálunk néhány egyszerű trükköt, amivel megtanulod kontrollálni az amúgy viszonylag öntörvényű akvarellt.
 • Hogyan készíts tavaszi koszorút? Végül a tanult technikákkal virágkoszorút festünk. Ezután bármilyen koszorút könnyen tudsz majd festeni.

Leckék

Bevezetés

Ingyenes előnézet

Szerző: rotisoftadminNehézség: Könnyű

01 intro

KIVONAT Bevezetés (Kezdő akvarellfestés online workshop) Bevezetés (Kezdő akvarellfestés online workshop)