Így tudsz workshopra jelentkezni

A jelentkezés a workshopokra igazán egyszerű és gyors.
Itt elolvashatod a teendőket lépésről lépésre!

Kérdésed van? Tedd fel!

Kérdésed lenne a workshopokról, a jelentkezésről, az oktatókról? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és gyorsan visszajelzünk!

Gyakori kérdések és válaszok

Online vagy tantermi workshopot válasszak?

Erre a kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni: amelyik számodra szimpatikusabb. A legtöbb esetben a tantermi és az online workshopok anyaga ugyanaz, vagy nagyon hasonló. Ha fontos számodra a személyes kontaktus az oktatóval, ha szeretnéd átélni egy kellemes, kiscsoportos workshop hangulatát, akkor gyere el tantermi képzéseinkre. Ha inkább az a fontos számodra, hogy az anyagot többször is újra és újra megnézhesd, ha fontos, hogy egyéni tempóban haladhass, ha nem megfelelő számodra a tantermi workshopok időpontja, akkor az online workshop a te megoldásod.

Hogyan tudok jelentkezni egy workshopra?

Erről írtunk bővebben itt. (Röviden: itt az oldalon kiválasztod a workshopot, amire jelentkeznél, megadod az adataidat és elküldöd a jelentkezésed. A visszaigazoló emailben, amit küldünk, megtalálod a bankszámlaszámot, amire át tudod utalni a workshop díját. Amint ezt lekönyveltük, jelezzük neked emailben és attól kezdve él a hozzáférésed az online workshophoz, illetve biztosított a helyed, ha tantermi workshopot választottál.

Meddig férek hozzá az online workshopok anyagaihoz?

Ameddig csak létezik ez a weboldal 🙂 Nincs időkorlát, a megvásárolt workshopok anyagait akárhányszor megnézheted, akkor, amikor csak szeretnéd.

Van bármilyen előfeltétel a jelentkezéshez?

Mivel a workshopok döntő többsége kezdő szintű, így nincs semmilyen szükséges előfeltétel, előképzettség. Ha mégis olyan workshopunk indul, ahol lenne előfeltétel, azt a workshop leírásában jelezzük.

Van alsó korhatár a jelentkezéshez?

Érdemesebb onnan nézni a dolgot, hogy szerinted az adott korú gyermek tudja-e élvezni egy ilyen workshop elvégzését, van-e minimális kézügyessége, tud-e lépést tartani felnőttekkel, hiszen alapvetően nekik szólnak a workshopok. A mi eddigi tapasztalataink szerint egy kb 12 éves gyermek már el tudja végezni a workshopokat, de ha a te gyermeked csak 10 éves, de szerinted menni fog neki, mi nem fogjuk elutasítani.
Az online workshopok esetében pedig nem vizsgáljuk a résztvevők életkorát, így ott is rád van bízva a döntés! 🙂

Mennyi időt vesz igénybe egy workshop elvégzése?

A tantermi workshopok 2,5-3,5 órásak (ha a szüneteket nem számítjuk), az online workshopok a jellegükből adódóan (nincs közbevetett kérdés, nem kell szüneteket tartani a gyakorlatok átnézéséhez) ugyanezt az anyagot 1,5-2 óra időtartamban át tudják adni.

Kapok bármilyen tanúsítványt a workshopok elvégzéséről?

Workshopjaink hobbi tevékenységek elsajátításáról szólnak, semmilyen szinten nem részei az iskolarendszernek, így a workshopokon történő részvételről nem áll módunkban semmilyen elismervényt, tanúsítványt, bizonyítványt, oklevelet adni. Ezeket a workshopokat ne a papírért akard elvégezni 🙂 Az ilyen rövid workshopok már csak jellegükből adódóan sem alkalmasak bármilyen szakismeret teljes elsajátítására.

Bele tudok nézni az online workshopokba vásárlás előtt?

Igen, minden workshopból 1-1 videót meg tudsz nézni regisztráció és vásárlás nélkül is. Ebből kaphatsz egy képet a videók hangulatáról, az oktató személyiségéről, arról, hogyan magyaráz, stb. Ez alapján könnyebben el tudod dönteni, szimpatikus-e számodra az oktató és a workshop.

Milyen elégedettségi garanciát kapok a workshopokról?

Workshopjainkra 100% elégedettségi garanciát vállalunk a következő feltételekkel: 1) Tantermi workshop esetén a workshop első 1 órájáig, vagy első szünetéig (több napos workshop esetén az első nap végéig) tudod jelezni, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, és ebben az esetben kérdés nélkül visszafizetjük számodra a teljes részvételi díjat. 2) Online workshop esetén az első 3 videó megtekintéséig tudod jelezni, hogy nem vagy elégedett. Ha a 4. videóba is belekezdesz, úgy tekintjük, hogy elégedett vagy, és nem szeretnél élni a garanciával. Ha az első 3 videó megtekintését követően jelzed, hogy nem akarod elvégezni a workshopot, akkor a teljes részvételi díjat visszafizetjük számodra, a hozzáférésed pedig megszűnik.

Van lehetőség kérdezni az oktatóktól?

Az oktatóktól online felületeinken keresztül tudsz kérdezni: minden workshophoz zárt Facebook-csoportot biztosítunk, melyben ott lesz az oktató is. Tantermi képzéseink során természetesen az oktatót lehet kérdezni a workshop alatt is 🙂

Nem találod a választ a kérdésedre?
Írj nekünk!